Termék leírás:



Engedje szabadjára enduro-potenciálját az EN1 Grand Prix-szel! - EN1 GRAND PRIX ELSŐ


Bemutatjuk az EN1 Grand Prix-et, a tökéletes enduro gumiabroncsot, amelyet Enduro Grand Prix-hez, Sprint Enduro-hoz, Time Card Enduro-hoz és sok
máshoz terveztek.
Az enduro versenyek igényes világában való kitűnésre készült gumiabroncsunk a kulcs a legnehezebb terepen való magabiztos meghódításhoz.


Főbb jellemzők:

• Grand Prix megnevezése: EN1 mintánk a Grand Prix nevet jelzi, hogy alkalmas Enduro GP, Sprint Enduro versenyekre, Hare n Hound versenyekre és más nagy intenzitású versenyekre.

• A futófelület kialakítása és a gumiabroncs geometriája: A maximális tapadásra és kényelemre tervezett EN1 mintázat aprólékosan kidolgozott futófelület-kialakítással rendelkezik, amely csökkenti a forgácsolást, a darabosodást és az idő előtti blokkszakadást, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot az optimális teljesítmény megőrzése mellett.

• CCRC technológia: Összetett forgácsolás- és darabolásálló (CCRC) technológiánk egy összetett tervezési filozófia, amelynek célja a forgácsolás és darabolás minimalizálása, a tartósság és a hosszú élettartam biztosítása az optimális teljesítmény megőrzése mellett.

• CCT technológia: A Chipping and Chunking Tread (CCT) technológiánk egy speciális futófelület-tervezési megközelítés, amelynek célja a forgácsolás és darabosodás csökkentése. Ezzel az innovatív technológiával az EN1 gumiabroncs kivételes tapadást és irányíthatóságot biztosít a különböző terepen, így versenyelőnyt biztosít a versenytársak felülmúlásához.

• FIM-kompatibilis: Mind az első, mind a hátsó minta megfelel a Nemzetközi Motociklus Szövetség (FIM) előírásainak, biztosítva az enduro versenyekre vonatkozó nemzetközi szabványok betartását.

ELSŐ GUMIMÉRETEK:
90/100-21, 90/90-21

HÁTSÓ GUMIMÉRETEK:
140/80-18

ECE - D.O.T - ACU homologizált

Tapasztalja meg a győzelem izgalmát az EN1 Grand Prix-vel, ahol a teljesítmény találkozik a kitartással.
Csatlakozz az enduro versenyzők elit soraihoz, akik nem követelik semmi mást, mint a legjobbat.
Növelje teljesítményét a Plews Tyres gumiabroncsokkal – ahol az innováció találkozik a győzelemmel.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu kirakat.hu olcsobbat.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac